Slik fungerer det:

Så flott at du har funnet frem til nettbutikken vår!
Hos oss kan du leie deg plass og ha leira som hobby! Har du ikke erfaring fra før av lærer du basiskunnskapen på ett av våre intensive helge kurs, eller hvis du ønsker mer veiledning, og kurs over lengre tid kan du bli med på Folkeuniversitetets kurs som avholdes i våre lokaler i Lillestrøm, Oslo, Bærums verk og Ski.

Nå har vi seks avdelinger så jeg håper du finner et kurs som passer for deg  Klikk på:  «kurs» over.  Har du drevet med leire før kan du leie deg inn uten kurs. Bare ta kontakt på 98649967!  Du kan godt være med på kurs ett sted, og være medlem et annet. Det er samme systemet alle steder. Kart til  stedene finner du snart her, vi holder på å redigere.

Lurer du på hva du skal gjøre til helgen? Ta med en venn og gå på keramikkurs!

Hvis du ikke vet det allerede er er det å holde på med keramikk en av de beste tingene du kan gjøre mot deg selv! Det stimulerer jo selvfølgelig å få skape noe og være del av et sosialt felleskap hos liv i leire. Men det er også mange andre gode effekter som styrking av personligheten din i det ubegrensede materialet leire er, du får bruke helt andre sider av deg selv og ikke minst: det påvirker også neuronene dine slik at du produserer mer av «lykkehormonet» serotonin! Å jobbe med noe kreativ gir stor overføringsverdi til resten av livet. Vi blir bla. flinkere til å løse problemer, og de fleste vet jo litt om mindfullness nå for tiden. Å jobbe med leire er en fin måte å komme inn i «nå»et.

Her kan du kjøpe kurset du har lyst til å være med på. Klik på  «Kurs» over for å få en fullstendig liste.  Betalingen din gjelder som påmelding. Men bare ta kontakt hvis du lurer på noe. Telefonnr: 98649967, via  www.facebook.com/livileire eller via mail «trykk her». Det går fint å sette penger inn på konto også. Men husk å ringe/mail  og melde deg på så du blir registrert på riktig kurs!

Alle kursene er åpne for alle, du behøver ikke ha forkunnskaper! Den som har forkunnskaper vil alikevel få masse læring og morro! Ta med en venn!

Comments are closed.

Th. Meyersgt. 51 0555 Oslo | sissel@livileire.no